Promenad!

Nu nar det har varit sa himla fint vader sa har jag varit ute och gatt och utforskat ratt mycket runt Purton. Finns vandringsleder overallt sa man kan typ ga hur langt som helst utan att ga vilse om man bara foljer pilarna.
Har kommer lite bilder fran en liten runda som jag brukar ga.


Jag bor i huset som ar bakom det som det ser ut som att pilen pekar pa( man kan se lite av det om man tittar noga:P).



En mysig liten gangvag...










Genom grinden..









Min favoritbank:P


Blommor overallt!


Dar vill jag bo:P




Forbi kyrkan..






Och hemat igen...

Men nu ska jag ut och ga igen, jattefint vader idag!!

Ha det bra allihopa:D

Langsta inlagget hittills!

London

Som jag kanske skrev forut att jag skulle sa var jag i London med mamma forrforra helgen. Det var riktigt kul! Vi hade ratt tur med vadret, torsdag och fredag var lite regniga men lordag och sondag var solsken och varme! Pa fredag kvall sag vi Jersey Boys. Den var super!!!! Verkligen en bra show! Sen sa blev det en del shopping.. kanske inte helt ovantat:P Det var rea pa Urban Outfitters sa det var tur! Hittade en jattefin topp dar som det var halva priset pa:D
Sondag blev lite shopping, lite Covent Garden och lite Hyde Park innan det var dags for mig att fara hem till Purton pa kvallen.



Teatern



Helt fantastisk show!



Jag pa japansk restaurang.. inte bast pa att ata med pinnar men det gick bra anda:P



Mamma pa starbucks



I Regents Park



Veckan

Hade en riktigt bra vecka faktiskt! Mandag akte jag inte till stan och traffade Luisa. Det var superfint vader, sa istallet for varat vanliga starbucks sa gick vi till marks & spencers och kopte sushi och fruktsallad och hade picknick i parken och solade lite. Det var hur harligt som helst!!

I tisdags var det ocksa jattebra vader, typ svensk sommar, sa jag gick ut pa langpromenad och satt och laste i grongraset ett tag. Har fatt lite farg i ansiktet ocksa, fast det ser lite konstigt ut eftersom jag ar helt vit pa resten av
kroppen:P

I onsdags blev det en cykeltur (i det fortfarande vackra, men inte lika varma, vadret). Cyklade mot Cricklade, som ar nasta by, ca 4 miles harifran, och motte Julia halvvags. Surprise, surprise sa fanns det en pub dar med en jattemysig uteservering sa vi bestamde att vi skulle traffas dar och ata lunch nagon gang nar det ar fint vader.

I torsdags var jag ute pa promenad igen. Det ar sa vackert haromkring nu med alla blommor och lov och allt sa det ar helt underbart att bara vara ute och ga:)

Bakade ett par ganger under veckan ocksa. Banankaka och bullar, bakade en hel sats med bullar(aven kallade cinnamon buns) och de tog slut i lordags! Familjen gillar dom haha.

I fredags foljde jag med Lisa till Marlborough pa morgonen. Det ar en liten stad en bit soder om Swindon, tar ungefar 20 min att aka dit. Det ar jattemysigt dar!  Kanns som en riktig gammaldags, valdigt engelsk pittoresk by. Den bredaste huvudgatan i landet har dom ocksa:P

Pa fredagkvall myste jag och sag tjejfilm, det var skont att vara lite lat:P



I parken. De har bilderna ar fran lordag och det var lite kallare da an mandag om ni undrar varfor jag solar i sjal:P



Helgen

Jag och Luisa hade planer att aka till Cardiff i lordags, men det skulle regna dar sa vi kande oss inte sa sugna, eftersom det vi ville vara att aka till havet och sitta och sola:P Sa vi traffades i Swindon istallet, akte hem till henne och at middag och sen gick vi till puben i Blunsdon, det var jattemysigt! Aven om vi var dom yngsta dar sa hade vi riktigt trevligt. Julia kom forbi ett tag ocksa vilket gjorde det annu roligare!

I sondags blev det arets forsta barbeque for the bissets. Det var jattegott! Lisa hade gjort massa goda sallader och Mark hade gjort hemmagjorde hamburgare(mmmm:P) och kyckling i en god marinad! Vadret var okej sa vi satt ute i tradgarden och at ocksa. Det blev Banoffee Pie till efterratt, vilket verkligen var en hit! Har skrivit ner receptet sa den ska jag bjuda pa hemma i sommar!!!

Happy Easter!

Sa var pasken over for i ar! Jag trodde ju inte att jag skulle ha nagot att skriva om forran efter London nasta helg men dar hade jag fel for det har faktiskt varit en paskhelg med ratt mycket att gora!

I lordags akte vi till Lacock igen. Runt pask varje ar sa har de en "fagelskrammajakt". Det gar till sa att manga av de som bor dar gor en fagelskramma eller nagon slags liten staty och varje ar sa har de ett tema. Besokare far en liten karta over var alla fagelskrammor ar och en blankett dar man fyller i vad man tror att den forestaller. I ar var temat artister. Det var faktiskt riktigt kul!! Lagger ut bilder sa far ni gissa sjalva:P

I sondags sa borjade pojkarna dagen med paskaggsskattjakt. Jag fick ocksa ett paskagg fast jag behovde inte leta efter det. Blev i alla fall barnsligt lycklig over det:P
  Efter lunch blev det Lydiard Park som ligger ca fem minuter med bil harifran. Som de flesta parker haromkring sa ar Lydiard ett gammalt gods fran typ 1700-talet... tank Stolthet och Fordom:P Jag tycker att gora parker av dem ar ett jattebra satt att bevara sadana stallen. Runt det gamla bostadshuset finns nu en "adventureplayground", fotbollsplan, massa grillplatser och mysiga stigar. Det var inte soligt men anda ratt varmt och skont sa man behovde ingen jacka. 

Sen blev det traditionell paskmiddag, som i stort satt ar vanlig sunday roast fast med lamm istallet for kyckling. Jag ar val inte sa jattestort fan av det men det fanns gronsaker i overflod sa vi at oss alla lite for matta tror jag.

Pa kvallen gick Lisa och Mark till puben(sondagar ar quiz night pa manga pubar har), sa jag la mig pa soffan och jaste framfor tv:n. Sag "The no. 1 Ladies Detective Agency" som gar som serie nu, den ar en riktig feelgood sa det ar alltid mysigt att se. Som ni kanske forstar sa ar den gjord efter boken som heter "Damernas Detektivbyra" pa svenska och ar skriven av Alexander McCall Smith. Om ni inte last den redan sa rekommenderar jag den!

Idag har jag varit ute och sprungit.... ikladd shorts och t-shirt! Helt underbart vader idag, hoppas att det haller i sig over helgen!

Har kommer bilder...



Familjen Bisset: Lisa, Dan, Toby, Mark



Jag och Toby

Har kommer "The Scarecrow Hunt"! Fast en miniversion, for det var ungefar 30 stycken:P

 





1000 poang till den som far alla tre ratt!






Mitt paskagg

Filmtipset!

Sa, nu har forsta veckan av lovet gatt och vadret holl i sig till i torsdags.. Men vi hann vara ute ratt mycket i alla fall, gick till parken varje dag sa friskluft har vi fatt:P

Igar var jag i stan med Luisa och mitt i alltihop sa bestamde vi oss for att ga pa bio sa vi tog bussen dit och kollade vad som gick, det blev "The Boat that Rocked". Den var riktigt bra! Helt underbart soundtrack ocksa!!! Var lange sen jag skrattade sa mycket i en biosalong:D Blev middag pa Pizza Hut ocksa. Av nagon anledning sa finns det alltid en Pizza Hut bredvid en bio har:P

Idag ska jag pa nagon utflykt med familjen, kan inte gora sa mycket i helgen for jag maste spara pengar till London nasta helg, maste erkanna att det inte har gatt sadar jattebra hittills men nagot kommer jag val ha rad att kopa iaf:P

Jag aterkommer efter London, kanske blir lite mer intressant inlagg da:P Hej hopp! 

Hav, sol, strand och lov!

Hmm, vad har jag gjort sen sist jag skrev..

Forra veckan gjorde jag inte sa varst mycket. Var ute och gick en massa och en dag akte jag in till stan.. kopte endast en glass, forsoker spara pengar till london om en och en halv veckan nu.

I lordags akte jag med familjen till Poole, som ligger vid kusten. De funderar pa att flytta dit sa de ville kolla runt lite. Vi var pa stranden ett tag ocksa kollade vi pa hus. Det var hur fint som helst!! Vadret var underbart och det va palmer overallt.. kandes verkligen inte som England. Eller i alla fall inte som det har varit hittills. Blev en tidig morgon och en lang dag sa det var skont med en ratt sa tidig kvall nar vi kom tilbaka. Hade lyckats branna mig pa kinderna ocksa sa nu har jag lite fraknar.

Idag var forsta dagen pa pojkarnas tva veckor langa pasklov, sa jag tog pojkarna till parken ett tag. Ibland onskar man att man hade fyra par ogon, for bada tva skriker hela tiden "titta pa mig, titta pa mig" fran tva olika hall, men jag far val noja mig med att vrida huvudet lite extra fort istallet.. Tva till ogon hade nog fatt mig att se lite laskig ut i alla fall:P

Har kommer lite bilder pa mig och Luisa med en starbucks i solen i stan och mig och barnen i solen pa stranden.




Ja, det dar var den basta bilden vi lyckades ta:P




Toby solar:P Eller han gjorde det i typ fem sekunder i alla fall...



Gissa om dom blev sandiga:)



Vinden i ansiktet och solen i ogonen = en bra ursakt att inte bli bra pa bild:P Men kolla in stranden, kan ni fatta att det dar ar borjan av april?!?!



Katten Sydney gillar att sova i min sang. Lite random men jag tankte att hon skulle fa vara med pa ett horn nagon gang.

RSS 2.0