Bath och en massa mat

Det har har varit en san dar vecka som kanns jattelang, men jag kan inte riktigt komma pa vad jag har gjort. Var ute och gick ratt mycket under veckan for vadret var okej de flesta dagarna, inte som forra veckan men inte daligt sa det var skont.

I torsdags sa lagade jag en japanska nudelratt som heter yaki soba, det var faktisktvaldigt gott om jag far saga det sjalv:P Men det var en san dar grej som ser latt ut men som anda tar ratt lang tid pa grund av massa smagrejer som maste goras, till exempel att rosta sesamfron.. Men det blev i alla fall gott i slutandan :D

I fredags sa hade jag en lugn morgon och sen sa gick jag ut pa en riktig langpromenad igen. Sag en pakord gravling ocksa, kanske inte later sadar jattekul, men den var mycket storre an vad jag trodde att gravlingar var, stora tander hade den ocksa:P
 Pa kvallen bestallde Lisa hem kinamat, och det var nog den godaste kinamat jag har atit tror jag. All asiatisk mat ar sa mycket godare har an vad den ar hemma, tror att de har battre ravaror for sant har.. eller sa ar de bara mycket battre pa att laga den an hemma haha.

I lordags blev det Bath, men pa grund av att det regnade till och fran hela dagen sa var det inte riktigt lika mysigt som det brukar vara men vi hade anda en bra dag. Jag och Luisa kopte godis pa en affar som nastan bara saljer naturgodis(dock tackt med choklad:P) till ratt bra priser. Sen sa kopte vi sushi pa M&S och akte hem och hade myskvall, vi hade tankt ga ut en svang men det var for regnigt och blasigt och taget var for forsenat for att vi skulle orka.

Idag (sondag)har jag varit i parken med pojkarna, Toby haller pa att lara sig cykla sa jag har sprungit efter och hallit i hans cykel lite grann men han behover inte sa varst mycket hjalp nu. Men det var fint vader idag iaf sa det var skont att vara ute ett tag, har nog brant mig lite pa kinderna igen.

Ikvall ska jag se pa tv for det ar basta tv-kvallen


Underbart varvader!!!

Och vadret har hallit i sig! En hel vecka har det varit varmt och soligt.. tills igar. Da hade vi lite engelskt regn och blasvader, men idag har det varit soligt och fint igen!! Inte lika varmt som det var i sondags dock, da var det shortsvader till och med!

Hade en jattebra helg! Var i stan med Julia i fredags pa dan och satt ute i solen med starbuckskaffe och sen tittade vi lite affarer och blev bada helt kara i en jattesot sommarklanning. Det ar ju sommarklader och bikinis for fullt nu overallt. Aven om jag tycker att det ar lite tidigt for bikinis sa ar det skont att vintern verkligen ar over pa riktigt nu!
  I lordags sa var jag hemma och hade en lugn dag for att halla mig borta fran affarerna och pa kvallen gick jag ut med Luisa, Julia och Christina. Det blev ett par mysiga pubar och tva for en drinkar. Blev en superbra kvall!
  I sondags gick jag pa en riktig langpromenad i det vackra varvadret, det var skont att rora pa sig och underbart att bara vara utomhus. Sen lekte jag och pojkarna massa kurragomma i tradgarden och pa kvallen var jag sa dar harligt trott som man blir av att vara utomhus en hel dag. Brande mig lite pa kinderna ocksa sa nu ar dom tomatroda... men det var det vart! Sondagkvallar ar basta tv-kvallen med Lark Rise to Candleford och Damernas Detektivbyra som har gatt i tva veckor nu och ar en riktig feel good serie:D

Idag har jag bakat en choklad- och apelsinkaka som faktiskt blev riktigt god om jag far saga det sjalv:P

Vet inte riktigt vad som hander under resten av veckan, men det blir nog nagonting med tjejerna pa lordag iaf. Vi har gjort en massa planer pa saker som vi har tankt hinna med under resten av tiden har, som lite dagsresor till Oxford, Cardiff, Bath osv osv osv.. Nu nar vadret har slagit finns det helt  plotsligt hur mkt som helst att gora!

Hade tankt lagga ut lite bilder fran helgen men eftersom vi alla ar likbleka och rodogda pa bilderna fran kvallen sa maste jag fixa dom lite forst, men det kommer:P

Sag att Bob Dylan ska spela pa The O2 den 25 april, nagon som ar sugen pa att se med mig? :P

Har forresten slut forsvarets hudsalva nu sa den som skickar en till mig kan fa en pase Percy Pigs som pris:P

Ha det bra allihopa!!

Sol!

Nu ar det var har!! Helt underbart! Idag har det varit ungefar 15 grader varmt och sol. Kanns konstigt att det ar t-shirt vader i mars, men skont ar det iaf.

Forra veckan gjorde jag inte sa mycket. Var pa bio och sag The Young Victoria i onsdags. Den var riktigt bra faktiskt!
  I helgen sa har jag varit med Luisa, vi hade en lite myskvall i lordags, var for lata for att ga ut eller hitta pa nagot annat. Men det var skont att bara slappa. Igar (sondag) sa akte vi till Lacock, som ar en av Englands basta bevarade historiska byar. Om det inte hade varit for bilar sa hade det kants som att man var 200 ar tillbaka i tiden, det var bara gamla hus och sma mysiga gator. Det var 17 grader varmt och sol ocksa sa efter en langpromenad sa blev det sitta i graset och ata glass. Jag kom till och med ihag att kopa batterier i helgen sa jag tog lite kort dar ocksa. "Lark Rise to Candleford" spelades in i byn och delar av Harry Potter filmerna spelades in i kyrkan dar sa se om ni kanner igen er:P



I Lacock





Blommorna blommar!!!


"Hogwarts" :P





Loondoon!

Nu ar det ett tag sen jag skrev sist igen men nu har jag i alla fall mycket att skriva om. Helgen for tva veckor sedan borjade pa torsdag da jag akte inte till London och traffade Emma, Lovisa och Annica. Vi borjade med en shoppingdag pa fredagen sa ett par inkop blev det:P Det var verkligen kul att traffa dem och att fa hora lite skvaller hemifran haha. Pa lordagen var vi pa Portobello Road pa morgonen och sen blev det nog lite Covent Garden om jag minns ratt, fast vi hamnade nog dar i slutet pa alla dagar men.. Sen pa kvallen efter att Annica hade haft ett litet aventyr pa tunnelbanan sa gjorde vi oss iordning och gick ut igen. Hade bestamt oss for att forsoka komma in pa KOKO(klubben dar The album chart show spelas in) och efter ungefar en och en halv timmes vantan sa kom vi faktiskt in! Vi hade skitkul!.. station 8 kommer aldrig att bli sig likt igen haha... Pa sondagen sa steg vi upp och tog en liten sightseeingtur efter alldeles for lite somn:P Sa pa kvallen blev det hamtpizza fran Pizza Hut och tidigkval, vilket behovdes!

Pa mandag morgon ringde mamma och sa grattis, vilket paminde mig om att jag fyllde 20 den dagen:) Men sen sa hade Annica och Lollo smygit ut tidigt och kopt en tartbit, sa nar jag gick in i deras rum sa fick jag sang, tarta och paket.. de var jattegulliga som hade ordnat allt det!! Da borjade det kannas som fodelsedag! Sen sa akte vi ut till The O2 dar kvallens The Killers konsert skulle vara. Det var skont att veta vars allt var sa det kandes bra att ha gjort det. Sen akte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning, och akte tillbaka igen. Blev en ratt tidig middag pa Frankie & Benny´s.
  Sen var det saklart konserten!! Den var super och pa nagor satt lyckades vi sta nastan langst fram sa vi sag jattebra ocksa! Var verkligen en haftig upplevelse!

Pa tisdagen akte jag tillbaka till Purton igen, kandes lite ledsamt att lamna tjejerna i london men eftersom Ida(som ar i Paris som au-pair) hade hort av sig och sagt att hon skulle vara i london helgen efter sa blev det anda lite lattare.

Sa i fredags akte jag alltsa in till London igen och traffade Ida. Det var jattekul, fast vi gjorde inte sa mycket, hade alldeles for mycket att prata om for att koncentrera oss pa sa mycket annat:)

Efter det ar jag inte gjort sa mycket, varit sjuk och tagit det lugnt. Ikvall ska jag och Luisa ha filmkvall och ata godis och glass... jag hade uppdraget att kopa och jag tror att det blev liite for mycket men men...

Ha det bra allihopa!!

RSS 2.0