godis, shopping och jobb

Jag jag vet jag ar ingen bra bloggskrivare:P Jag ar helt enkelt for lat.

Egentligen har det inte hant sadar jattemycket sen jag skrev sist. Jag kanner mig hemma i byn och jag har lart mig att ta bussen in till Swindon, inte for att det var sa svart men.. Jag har i alla fall varit duktig och varit pa stan och sokt extrajobb. Det var faktiskt manga som lat positiva sa har jag tur sa far jag nat. Jag hoppas pa Disneystore:P

Ikvall ska jag vara barnvakt at fyra engelska barn... det gar nog bra, Daniel kan vara riktigt mogen nar han vill sa han hjalper mig nog.

Jag har fatt ett nytt favoritgodis, Percy Pig and his friends heter det, finns aven som Percys Piglets:P Det ar barngodis men det ar hur gatt som helst sa det ar tur att pojkarna ar duktiga pa att dela med sig:)

For ovrigt sa har jag upptackt att det ar bra shopping i Swindon.... vilket ar bade daligt och bra.. men jag far ju veckolon sa jag hinner typ aldrig bli riktigt pank, vilket ar tur. Antalet skor som jag hade med mig har fordubblats:P

Jag funderar pa att klippa mig snart, jag ar less

Okej.. jag ska forsokaskriva snart igen! Ha det bra allihopa!

I England

Nu har jag varit har i en vecka(ja jag vet jag ar seg pa att skriva). Hittills har allt varit jattebra, jag har faktiskt inte langtat hem en enda gang, visst ar det personer som jag saknar men det ar mer att jag vill att de ska komma hit an att jag ska aka hem.

Ja kanske ska beratta lite om familjen jag bor hos for er som jag inte har berattat det for hundra ganger redan:P
Den bestar av Lisa och Mark som ar foraldrarna och Daniel, nio ar, och Toby, sex ar. Och katten Sidney som ar gammal och gosig:) De bor i ett hus i byn Purton, en ganska stor by utanfor en stad som heter Swindon. Jag alskar Purton! Det ar hur mysigt som helst har! Riktigt engelskt med sma sota stenhus. Swindon ar egentligen inte sa jattefint, men det finns ratt bra shopping dar(sa lange topshop finns sa ar jag nojd!) sa det ar anda vart ett besok.

Den har veckan har det varit fullt upp! I lordags akte vi till oxford for att ata middag och se musikal. Det var jattekul! Oxford ar verkligen en mysig stad sa jag ska definitivt dit igen. Det basta med Swindon ar att det ligger nastan mitt i landet om man tanker rakt vasterut fran London sa det ar nara till allt! Tar en timme med tag till London, 45 min med bil till Oxford, ungefar en timme till kusten, osv.

I mandags akte vi till Legoland i Windsor. Det var riktigt kul! Det var jattestort och det basta av allt var att vara dar med barn for da kunde man vara hur barnslig som helst:D

I tisdags och onsdags var jag ensam med barnen hela dagarna. Det gick faktiskt jattebra, de ar mycket snallare nar de ar sjalva med mig an nar deras foraldrar ar med, aven om de faktiskt ar valdigt valuppfostrade jamfort med svenska barn haha:)

Idag borjade skolan om. De var sa sota i sina skoluniformer och med lunchlada i handen:P Det tar ungefar 10 minuter att ga till skolan sa det ar inte sa langt. Sjalva skolan ar gammal sa aven den ser riktigt engelsk ut. Nar de kommer fram till skolan sa vantar alla mammor utanfor med de yngre barnen(Daniels skola ligger lite langre bort sa han gar sjalv fran Tobys skola), och nar klockan ringer sa kommer alla larare ut och barnen staller upp sig pa ett led framfor sin larare och sen gar alla in samtidigt. Nar man hamtar barnen sa kommer de ut en eller tva klasser i taget, staller sig pa ett led ocksa gar barnen fram till ratt mamma(eller au-pair:P), ett i taget. Det ar valdigt valordnat.

Imorgon ska jag aka in till london. Det ska bli kul att fa shoppa:P

Nasta inlagg blir nog efter helgen! Ha det bra allihopa for det har jag :D

RSS 2.0