Tjohoo!

Ar pa bra humor idag.. inte av nagon speciell anledning men anda:) gjorde lite extra jobb i mandags sa idag har jag inte sa mycket att gora, det kanns skont.

Va ju som sagt hos frissan i lordags, och klippte mig sa nu ar det kortast hittils:P Men jag blev jattenojd i alla fall! Ska dit igen och gora lite slingor och sant i helgen.
  I helgen ar det inte sa mycket planerat forutom det. Ska vara barnvakt pa lordag tror jag, Mark och Lisa ska pa 40-arsfest. Det ar ganska mysigt att vara barnvakt faktiskt, lat som jag ar sa ar det skont att ha en ursakt att ligga pa soffan och bara slappa:P Men vi far se hade nog tankt hinna med ett biobesok ocksa, det gar ju hur mycket som helst nu som man vill se! The Reader, Slumdog Millionaire, Revolutionary Road, Nick & Norahs infinite playlist osv osv osv...

Nasta helg blir det nog en utflykt till Bath tror jag, Luisas kompis ska komma pa besok sa jag hanger nog med dom dit en dag:D

Annars sa hander det val inte sa varst mycket. Jag och Lisa forsokte hitta parlsocker pa internet igar(de handlar via internet och far maten levererad) sa nu har Mark fatt i uppdrag att forsoka hitta det nagonannanstans:P Ska baka bullar hade jag tankt. Sen sa har jag aven lovat att baka semlor till fettisdagen, hur nu det ska ga, har aldrig bakat det forut, vi brukar kopa..

Det blev inga foton nu heller.. men nu har jag iaf skrivit en liten handlarlista och batterier ar med pa den sa jag borde komma ihag i helgen. Sen ska man ju komma ihag att ta kort ocksa men det ar ett senare problem:P

Sag ett program pa tv igar om hur allt fler ungdomar i det har landet blir sjukligt overviktiga och varfor det ar.. De hade massa forklaringar, typ gener och annat... Men halla?!?! Se vad barnen ater till lunch har... en sandwich med det vitaste brod man kan hitta och ost, en yoghurt, en frukt(eller en fruitbar), ibland en liten kaka och saklart den lilla obligatoriska pasen med chips... De ater alltsa chips till lunch varje dag och sen sa undrar de varfor allt fler blir beroende av fett och socker... Jag ar ganska saker pa att det inte beror pa generna iaf...
  De vuxnas matvanor ar val inte heller de basta. De flesta ater typ inget mer under dagen an an skal med flingor och mjolk pa morgonen och en macka till lunch.. Och sen jattemycket pa kvallen och manga ater nastan bara fardiglagad mat, jag menar att kopa fardighackad lok ar typ helt normalt har.. som tur ar gor inte min familj det, de lagar det mesta fran scratch och god mat gor de ocksa sa det ar tur for mig:D

Jaja nu ska jag sluta tjata om mat och aterga till att vara pa bra humor::D

Och nu ar det bara tre veckor kvar Lovisa, Annica och Emma!!!!:D:D

Tandborste, bocker och mera Pippi Langstrump:P

Jag kom ihag att kopa tandborste idag! Jag ar riktigt stolt over mig sjalv:P glomde dock att kopa batterier till min kamera... Var pa stan alldeles for lange, vet inte riktigt vad jag gjorde dar.. kollade pa bocker i typ en timme innan jag bestamde mig. Hade tankt att kopa Revolution Road for jag vill se filmen jattemycket och skulle egentligen vilja lasa boken innan men det slutade med att jag kopte en mindre serios den har gangen, far val kopa den sen istallet. Sen sa var jag en svang pa topshop, det ar varldens rea dar nu + att de har fatt in hur mycket nya snygga grejer som helst. Suck, om man anda kunde vinna massa pengar nagon gang.

Nu ikvall sa har jag varit barnvakt. Laste Pippi for Toby igen, han har sakert hort den typ tolv ganger nu, men den ar ar anda bra. Det roliga ar att han kommenterar samma saker varje gang, till exempel var herr nilsson ar pa varje bild, varfor det inte star vad lilla gubben heter, att herr nilsson stjal en pannkaka pa en bild osv.. Idag borjade han skriva en egen Pippi Langstrump historia, hur sott som helst! Jag tror jag maste forsoka fa tag pa nagon fler bok at han snart:P

Lisa ringde mig i onsdags da hon var pa ikea och fragade om jag vill ha nagot, sa det slutade med att hon kom hem med lite svenskt godis, lingonsylt och ost, det var kul med lite grejer hemifran.. Speciellt osten for den har ar inte sadar jattegod:P

Men, men nu ska jag ga och lagga mig sa att jag orkar fara till frissan imorgon. Ska bli jatteskont, man far typ alltid varsta huvudmassagen hos frissan har sa det ar valdigt avslappnande:)

Men, men ha det sa bra nu allihopa!

Bio, mys, mat och pluggfunderingar....

Hmm, vad ahr hant sen sist jag skrev.. Jag har inte gjort sa mycket egentligen, spelat lite basket med barnen lekt och sett pa barnprogram. I helgen sa skulle jag och Luisa ha filmkvall men det slutade med ett gossip girl maraton istallet:) Men det var mysigt! I sondags sa var det som vanligt sondagmiddag med en chokladkaka som jag bakade till efterratt.
Var pa bio och sag bedtime stories med Lisa och pojkarna ocksa. Den var riktigt sot, det ar ratt bra att jag kan folja med dom pa bio som en ursakt for att se barnfilmer:P

I veckan har jag inget planerat an sa lange, ska klipa mig pa lordag, det ska bli skont. Nackdelen med kort har ar att det vaxer "ur frisyren" sa fort.

Kollade pa bilderna pa Sarahs nya lagenhet idag ocksa, den sag fin ut, riktigt henne( sag inte helt olikt ut fran hennes rum faktiskt:P). Det ar konstigt hur man omedvetet verkligen har sin egen stil.

Fick utbildningskatalogen fran umea idag, jag tycker att det ar lattare att lasa i den an pa internet, men jag vet nog redan ungfar vad jag vill, velar mellan tre utbildningar just nu. Men jag har verkligen blivit peppad pa att borja plugga i host, aven om det kanns skont att jag har drygt ett halvar till med ledigt fran plugg:P

Jag vet att jag lovade lite bilder forra gangen jag skrev men jag har slut batteri i min kamera och jag ar valdigt dalig pa att komma ihag att kopa saker som jag faktiskt behover, till exempel sa har jag behovt en ny tandborste alldeles for lange nu.

Men jag ska verkligen forsoka komma ihag det sa att jag kan fa in lite mer bilder pa bloggen snart!

 Ha det bra allihopa! Och lycka till med studierna nu Sarah!!


Januari

Nu ar det alltsa januari, men det kanns inte sa  overhvudtaget. Grona grasmattor och plusgrader. Aven om det snoade forra veckan sa kanns det inte som vinter, mer som oktober hemma ungefar. Pratade med en av mammorna pa skolgarden haromdagen, hon berattade att forra aret i februari sa satt hon ute och at lunch ibland. Hoppas att det blir var snabbt i ar ocksa! Saknar vintern litegrann mest att aka snowboard och kora skoter och vara ute och grilla och sa, men jag ser verkligen framemot att han en riktig var!

I helgen sa har jag val inte gjort sadar jattemycket. Var in till stan i fredags och kopte nagra bocker(som jag snart har last ut:P) och i lordags gick jag och Luisa pa bio och sag Australia. Den var riktigt bra! Den lilla pojken var sa himla sot med sina stora bruna ogon och gulliga dialekt:P
  Innan bion at vi pa Frankie & Benny's. Det var jattemysigt, typ mina nya favorit! Det kanns som att man hamnar i nagon high school film fran 50-talet nar man kommer in dar. Det ar inrett som en sadan hamburgerbar i alla fall(eller som de ser ut i alla filmer:P) ocksa spelar de mest 50- talsmusik. Man blir nastan forvanad over att servitriserna inte aker omkring pa rullskridskor. Maten ar jattegod ocksa, mycket italiensktinspirerat. Under titeln pa menyerna star det "New York Italian bar" sa man skulle val kunna saga att det ar en amerikansk/ italiensk restaurang.

I sondags sag jag pa Indiana Jones & the last crusade med familjen( Daniel fick valja) och sen sa var det sondagmiddag. Den traditionen kommer jag nog att sakna nar jag aker hem, maste nog lara mig att laga "sunday roast dinner" nagon gang sa att jag kan forsoka mig pa det hemma.

I veckan har det inte hunnit handa sa mycket an.. fast det ar ju bara onsdag an sa lange;) Bakade kakor med pojkarna igar det var kul och resultatet blev ratt bra ocksa. Ett plus var ju att det inte var halften sa mycket mjol pa golvet som det brukar vara.

Nu ar det bara nagra veckor kvar tills Lovisa, Annica och forhoppningsvis Emma kommer!! Maste borja spara pengar, vill ju iaf kunna shoppa lite i London.

Ett av mina nyarsloften ar att forsoka komma ihag att ta lite mer bilder sa att bloggen kan bli lite roligare att lasa. Ska verkligen forsoka halla det! Hall utkik efter helgen sa kanske det dyker upp nagon bild!

Ha det bra allihopa!!!

Varldens samsta bloggare

Nu har det gatt flera veckor sen jag skrev igen. Maste bli battre!

Nu har jag i alla fall kommit tillbaka efter ett underbart jullov hemma. Saknade snon forst, men igar nar jag klev upp sa hade det snoat har med, fast det kommer nog snart att smalta bort men det ar battre an inget.

Annars sa har det inte hant sa mycket. Pojkarna borjade om skolan igar och jag har atergatt till mina vanliga rutiner.
Kopte en Pippi Langstrumpbok pa engelska till pojkarna och laste den for Toby igar. Han tyckte att den var bra sa det var kul!

Nu har jag och Lovisa, Annica och Emma ocksa borjat planera for deras besok. Det ska bli sa himla kul!! Jag gor redan planer i huvudet for saker vi kan gora och stallen att shoppa pa i London. Plus att jag nu har ordnat ledigt till tisdag sa att vi kan ga ut eller nagot efter konserten pa min fodelsedag.. Ah vad jag langtar!!

I helgen har jag inte sa mycket planerat, jag och Luisa och Julia funderar pa att ga ut och ata och ga pa bio pa lordag och pa fredag hade jag tankt ta mig till linkcentre och trana(det behovs!).

Hmmm vad mer ska jag skriva?!?! Om nagon vill veta nagot sa fraga garna.. Pa det satter far jag nog mer inspiration till att skriva har lite oftare:P

jaja ha det br allihopa!!  

RSS 2.0