Kaos!

Nu har det snoat till och fran sen i mandags sa nu ar det kaos i landet! Massa skolor ar stangda, folk stannar hemma fran jobbet och heathrow stangde ett tag ocksa. Hoppas bara att det inte fortfarande ar kaos om tva veckor da tjejerna kommer, men det tvivlar jag pa.. Hittills har det inte varit sadar jattemycket sno(enligt mig) sa Tobys och Dans skola har varit oppen, men imorse nar jag tittade ut genom fonstret sa hade det tydligen snoat hela natten sa nu ar det mycket enligt mig ocksa. Det har ska tydligen vara varsta snoovadret sen borjan pa 80- talet sa jag kan forsta paniken. Men om det hade varit sa har hemma sa hade allt varit helt som vanligt.

Sa pa grund av den snostorm sa ar ju typ all lokaltrafik installd, vagarna ar oplogade pa grund av brist pa resurser och jag horde pa radion imorse att det snart ar slut vagsalt, sa regeringen haller pa att forhandla om att kopa vagsalt fran andra lander.. Helt galet.. Men pa grund av allt det dar sa sitter jag alltsa fast i Purton, och aven om jag gillar att bo har sa borjar det bli lite langtrakigt att inte kunna ta sig nagonstans... Tvivlar pa att vi tar oss till Bath imorgon.. suck.. Jag far val kopa lite godis och se pa film eller nat som trost...
  Vill att snon ska smalta bort, jag hade ju sett fram emot en tidig var sa jag hoppas att den hittills fyra dagar langa vintern ska ta slut snart! Speciellt inom tva veckor sa att vi kan ta oss till London... skulle vara lite surt om de kom sig dit men tagen harifran var installda eller nat sant, fast isafall skulle jag typ ga dit for dit ska jag!

Ska nog ga ut och hjalpa Dan med hans paborjade snogubbe nu.. han har kommit ratt langt faktiskt:P

Har kommer en bild pa hur det ser ut utanfor mitt fonster:)

vinter

RSS 2.0