Bra och Daligt

Jag blev visst inte sa mycket battre pa att skriva oftare som jag hade tankt  men men.. nu skriver jag iaf.
Har ar allt bra, livet rullar pa:) Det marks att det borjar bli host nu ar nastan morkt nar man stiger upp pa morgonen(jag stiger upp runt sju pa veckorna) och det ar nastan morkt klockan sju pa kvallen. Men hosten har ar iaf helt underbar jamfort med hemma. For det forsta sa ar den varmare, vilket alltid ar ett plus. Sen sa tar det mycket langre tid innan traden tappar alla lov, sa den fargglada tiden ar mycket langre. Sen sa har vadret varit jattefint de senaste tva veckorna. Inte halften sa mycket regn som man hade vantat sig av en host i England.

Hmm vad ska jag mer skriva... Det ar sa mycket som hander som jag tanker att det och det kan jag skriva om pa bloggen men sen nar jag val bloggar sa glommer jag bort allting.. Jag har lart mig att titta at ratt hall nar jag ska ga over vagen nu:D

Bra saker med England:

# Topshop
# Topshops internetbutik (man behover inte skicka tillbaka om man inte vill ha nagot som man bestallt, man kan bara lamna tillbaka det i affaren och fa pengarna tillbaka pa plats:P)
# Hosten (som jag sa: helt underbar!)
# The lollipop lady ( som haller i en stoppskylt och hjalper barnen och deras foraldrar/ au-pair over vagen nar de ska till eller fran skolan.. rusningstrafiken har ar helt galen och da ar det har bara en by.. det verkar inte vara nagon som tanker tanken att stanna vid overgangsstallen iaf)
# Den allmanna artigheten.. jag menar varenda en sager tack och hej da till busschaufforen nar de gar av bussen
# Lush.. gratisprover varje gang man gar in dar och funderar pa att kopa nagot:P Plus att lukten ar nog for att gora en glad, aven om man bara gar forbi:P
# The Bisset family... De ar underbara allihopa(spec. Mark nar han dansar runt i koket medan han lagar mat:P)
# Lisas sondagmiddagar med obligatorisk efterratt.. hon kan verkligen baka:P
# Disneystore(ett till lyckopiller.. ga in dar och man vill kopa nastan hela affaren!)
# Min frisor
# Att fa maten leverad.. jag tycker inte om att handla mat:P
# Bokhandlarna... mycket, mycket battre an hemma!
# Cafeerna
 
Daliga saker med England:

# Mycket spindlar
# Stora spindlar
# Andra insekter
# Ingen marabou
# Dyrt losviktsgodis

Jag ar ingen bloggmanniska..

Jag har kommit fram till en sak. Jag ar ingen bra bloggare. Jag tycker helt enkelt inte att det jag gor ar intressant nog att skriva om:P Men jag ska ge det ett nytt forsok eftersom jag har den har bloggen for att kunna beratta om vad som hander har.

Nu har jag borjat komma in i vardagslivet mer och mer. Jag maste faktiskt saga att jag trivs jattebra, jag vill fortfarande inte aka hem i alla fall. Pojkarna ar sa sota, det ar faktiskt riktigt roligt att umgas med dem, aven nar jag inte maste. Igar gjorde jag och Daniel maranger.. det gick ratt bra med tanke pa att ingen av oss laste receptet:P Bada pojkarna ar riktigt pyssliga av sig och det ar jag med sa det passar bra. Jag och Toby haller pa att skriva en bok som heter the magic football, vi borde nog kunna vinna nobelpriset i litteratur med den for den ar faktiskt riktigt bra om jag far saga det sjalv:P

Idag skulle vi ha gatt pa bio och sett high school musical 3 for Dan alskar dem! Men lite for sent upptackte vi att den inte har borjat ga an sa vi far se vad det blir efter middag ute(pojkarna far valja sa jag gissar att det blir pizza hut).

Nu har jag faktiskt trappat ner shoppingen ordentligt! Det behovdes. Fast jag har sa mycket grejer nu sa jag maste nog ta med mig en storre resvaska  nar jag aker tillbaka efter jul. Jag tror att jag kommer hem runt den 20:e ungefar. Ska ta och boka det snart.

Ska forsoka skriva snart igen. Ha det bra allihopa!

RSS 2.0